Μάκης Παπαδόπουλος: Να γίνει η «Ροδόπη» χώρος ελεύθερης στάθμευσης για τους Καβαλιώτες

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας καλεί τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη να «φέρει» άμεσα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να σταματήσει την «εκστρατεία συκοφάντησης της Αντιπολίτευσης»

Να αποδοθεί στους δημότες της Καβάλας ως ελεύθερος χώρος στάθμευσης το οικόπεδο της «Ροδόπης» στο κέντρο της πόλης ζητά από τον Θόδωρο Μουριάδη ο Μάκης Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για μια Διοίκηση που «πελαγοδρομεί» επάνω στο ζήτημα αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι το πάρκινγκ της «Ροδόπης» «σφραγίστηκε» στις 9 Ιανουαρίου 2021 και μετά και την απόρριψη της αίτησης έκδοσης προσωρινής διαταγής ανάκλησης της σχετικής απόφασης από το Δικαστήριο, ο χώρος δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί με το πρότερο καθεστώς [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας καλεί τη Διοίκηση Μουριάδη να σταματήσει να συκοφαντεί την Αντιπολίτευση και να «φέρει» άμεσα προς ψήφιση μια ρεαλιστική πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Παπαδόπουλου.

«Να δοθεί ο χώρος του πάρκινγκ “Ροδόπη” για ελεύθερη στάθμευση στους δημότες»

«Επιμένουμε ότι το –κλειστό πλέον– πάρκινγκ “Ροδόπη” (όπως και όσα άλλα δημοτικά πάρκινγκ αντιμετωπίσουν τυχόν πρόβλημα στο μέλλον) μπορεί και πρέπει να δοθεί στους Καβαλιώτες έστω και προσωρινά για ελεύθερη στάθμευση.

Είναι δυνατό να γίνει γρήγορα μία μελέτη διαμόρφωσης του χώρου και καθορισμού των επιτρεπόμενων θέσεων ελεύθερης στάθμευσης και να τοποθετηθεί και η απαραίτητη ειδική σήμανση με βάση τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως επισήμανε πρόσφατα δημόσια και η δημοτική σύμβουλος και δικηγόρος Αναστασία Ιωσηφίδου.

Είμαστε φυσικά ανοιχτοί να στηρίξουμε και οποιαδήποτε άλλη εφικτή πρόταση κατατεθεί προς συζήτηση.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να σταματήσει να πελαγοδρομεί, να προετοιμάσει την προτεινόμενη λύση όσο πιο άμεσα γίνεται, χωρίς άλλες καθυστερήσεις και να τη φέρει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας κατά μέρος τους “πολιτικούς εγωισμούς” και την εκστρατεία συκοφάντησης της αντιπολίτευσης».