Δήμος Καβάλας: Ανακατασκευάζεται το προπονητήριο στον Νέο Ζυγό [φωτογραφίες]

Το χώρο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου Ελευθέρας Πάλης «Ο Πόντος»

Τις εργασίες ανακατασκευής του προπονητηρίου στον Νέο Ζυγό, επιθεώρησε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στον κ. Μουριάδη, ο τοπικός σύμβουλος Ζυγού, Γιώργος Πορτοκαλίδης και οι εκπρόσωποι του Αθλητικού Συλλόγου Ελευθέρας Πάλης Νέου Ζυγού «Ο Πόντος», ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τις εν λόγω εγκαταστάσεις, η συνολική παρέμβαση στο κτήριο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του επόμενου μήνα.

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη, για την καθοριστική συμβολή του στην προμήθεια επιπλέον υλικοτεχνικού εξοπλισμού και να συγχαρεί τους εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου «Ο Πόντος», διότι, εκτός από την προσωπική εργασία, πρόσφεραν και ένα σημαντικό ποσό από το υστέρημα τους για την κάλυψη όλων των απαραίτητων δαπανών.

Η συνεργασία του Δήμου Καβάλας με τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής, καθώς και η εθελοντική συμμετοχή των οργανωμένων φορέων στην εκτέλεση διαφόρων έργων, συμβάλλει, κατά τρόπο ουσιαστικό, στην άμεση βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών, ενώ λειτουργεί και ως φωτεινό παράδειγμα για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Καβάλας έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει τον συγκεκριμένο χώρο άθλησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.