Πιθανή ήπια χιονόπτωση στους Φιλίππους τις επόμενες ώρες

Προειδοποίηση από τον Δήμο Καβάλας για έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου - Ποια τα τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), τις επόμενες ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού, με την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στο ανατολικότερο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Σταδιακά θα πέσει η θερμοκρασία, η οποία θα γίνει αισθητή ακόμη περισσότερο την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.

Ενδέχεται στις ημιορεινές περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων να έχουμε χιονόπτωση ήπιας έντασης, ενώ δεν αποκλείεται τα ίδια φαινόμενα να φτάσουν και στα πεδινά του Δήμου Καβάλας.

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Καβάλας συστήνεται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση υποχρέωση όλων είναι να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες (ή τα ειδικά πανιά) και να δύνανται να τα τοποθετήσουν εάν αυτό απαιτηθεί.

Για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, καλώντας στο 2513 500 380-381.

Κεντρική φωτό: Στράτος Καλαφάτης