Η Επίγνωση «φέρνει» στην Καβάλα τον Δημήτρη Φλαμούρη

Ο διάσημος Coach Θετικής Ψυχολογίας και συγγραφέας θα «μιλήσει» σε μαθητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου της πόλης σε μια ειδική (διαδικτυακή) εκδήλωση για το «Άγχος και την αβεβαιότητα των καταστάσεων» – Διαβάστε πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εσείς

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΙΓΝΩΣΗ «πάει» ένα βήμα παραπέρα από τη συνήθη εκπαιδευτική διαδικασία. Ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός Οργανισμός της Καβάλας, για άλλη μια φορά προσφέρει στους μαθητές του μια πολύτιμη εμπειρία «εκτός ύλης» που όμως μπορεί να φανεί το ίδιο χρήσιμη ενόψει και της δοκιμασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων

…οι οποίες Πανελλαδικές, εκτός από τη σκληρή δουλειά, τη μελέτη, την πειθαρχία και την αφοσίωση που απαιτούν από τους μαθητές, είναι συνυφασμένες με το Άγχος [Πόσο καλά προετοιμασμένος είμαι; Θα «πέσουν» εύκολα και βατά θέματα; Θα μπορέσω να θυμηθώ όλα όσα πρέπει την ώρα που πρέπει;] αλλά και την Αβεβαιότητα [Θα καταφέρω να περάσω στη Σχολή που θέλω; Πώς θα συμπληρώσω σωστά το μηχανογραφικό μου; Κι αν δεν γράψω καλά, μετά τι;].

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, στις 18:00 το απόγευμα, ο διάσημος συγγραφέας και Coach Θετικής Ψυχολογίας Δημήτρης Φλαμούρης PhD θα «ξεκλειδώσει» πολλές λύσεις που κρύβονται καλά μέσα στα ίδια τα παιδιά και θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που σχετίζονται με το Άγχος και την Αβεβαιότητα, καλεσμένος της «Επίγνωσης» σε ένα δωρεάν online σεμινάριο [webinar] που διοργανώνει για όλους τους μαθητές της και όχι μόνον…

Το θέμα του webinar είναι «Πώς να διαχειριστείς το άγχος και την αβεβαιότητα των καταστάσεων» και, όπως συνηθίζει, ο Δημήτρης Φλαμούρης θα μας κάνει όλους να δούμε το θέμα… διαφορετικά! Άλλωστε, σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στη ζωή, ο ίδιος θα μπορούσε να «διδάξει» πολλά στους μαθητές που βλέπουν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ως τη μοναδική, και ίσως τελευταία, ευκαιρία της ζωής τους, αφού ο ίδιος, ζώντας στο Λονδίνο και όντας επιτυχημένος στα χρηματοοικονομικά για μία δεκαετία και πλέον, αποφάσισε στα 35 του να επιστρέψει στην Ελλάδα [ο Δημήτρης έλκει την καταγωγή του από τη γειτονική Δράμα] και να αλλάξει καριέρα και… ζωή!

Στο webinar που διοργανώνει η ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ο Δημήτρης Φλαμούρης θα αναπτύξει την εισήγησή του, θα δεχθεί ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος θα χαρίσει [μετά από κλήρωση] και πέντε βιβλία του σε ισάριθμους τυχερούς.

Αν και το σεμινάριο διοργανώνεται από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό για τους μαθητές του, η ΕΠΙΓΝΩΣΗ δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει και όποιος μαθητής το επιθυμεί.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας δεν έχετε παρά να καλέσετε τη Γραμματεία της «Επίγνωσης» στο 2510838203 για να σας δοθούν οδηγίες σύνδεσης εντελώς δωρεάν.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Δημήτρης Φλαμούρης σπούδασε μαθηματικά και συνέχισε για μάστερ και διδακτορικό στο Λονδίνο πάνω στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στις επενδυτικές τράπεζες του City. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε σε εγχώρια χρηματιστηριακή και δίδαξε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε μια αποφασιστική στροφή καριέρας απέκτησε πτυχίο ψυχολογίας από το University of East London, ειδικευόμενος στη Θετική Ψυχολογία και απέκτησε το Certificate in Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει τα best sellers «Ψυχο-λογικές Σχέσεις» και «Ψυχο-λογικά Μυστικά (που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα)» τα οποία ψηφίστηκαν στα 10 καλύτερα βιβλία Ευ Ζην το 2018 και 2020 αντίστοιχα.

Πραγματοποιεί ομιλίες ως καλεσμένος δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και διατηρεί τη δική του Coaching πρακτική. Παράλληλα διατηρεί το δικό του blog και ασχολείται με το κρασί και τα ταξίδια.

Επισκεφθείτε το blog του Δημήτρη Φλαμούρη πατώντας εδώ