Τα εύσημα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας προς την ΠΑΕ ΑΟΚ 1965

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας δώρισε ένα αυτοκίνητο στο ΕΚΑΒ με το οποίο θα παρέχεται επείγουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε συμπολίτες μας που κατοικούν σε δυσπρόσιτες γειτονιές

Τα εύσημα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κέρδισε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 που υλοποίησε την υπόσχεση της για τη διάθεση ενός αυτοκινήτου στο ΕΚΑΒ Καβάλας, με το οποίο θα παρέχεται επείγουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε συμπολίτες μας που κατοικούν σε δυσπρόσιτες γειτονιές. Στην ανακοίνωση του ο ΙΣ Καβάλας εύχεται η φίλαθλη συνείδηση των νέων να διαμορφώνεται από τέτοιες πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην εδραίωση του αθλητικού πολιτισμού και έξω από τα σύνορα των γηπέδων.

Παράλληλα συγχαίρει και την Δέσποινα Μπαρμπούδη, για την χορηγία ενός αυτόματου φορητού απινιδωτή με τον οποίο θα είναι εξοπλισμένο το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω αυτοκίνητο, ήταν το βραβείο για τον τυχερό της λαχειοφόρου αγοράς που είχε διοργανώσει η ΠΑΕ ΑΟΚ, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε ποτέ, ύστερα από την κλήρωση που διενεργήθηκε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

«Μακάρι η φίλαθλη συνείδηση των νέων να διαμορφώνεται από τέτοιες πρωτοβουλίες»

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας επιβραβεύει τη σημερινή υλοποίηση της πρότασης για διάθεση αυτοκινήτου στο ΕΚΑΒ από μέρους της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, που στόχο έχει την παροχή επείγουσας ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε συμπολίτες μας που κατοικούν σε δυσπρόσιτες γειτονιές.

Μακάρι η φίλαθλη συνείδηση των νέων να διαμορφώνεται από τέτοιες πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην εδραίωση του αθλητικού πολιτισμού και έξω από τα σύνορα των γηπέδων.

Η προστασία της Υγείας, το ύψιστο κοινωνικό αγαθό, πρέπει να αποτελεί υπεύθυνη προτεραιότητα πρώτιστα της πολιτείας και μετά όλων μας.

Τα συγχαρητήριά μας και στην Δέσποινα Μπαρμπούδη, η οποία εξόπλισε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δωρίζοντας έναν αυτόματο φορητό Απινιδωτή.

Συλλογικές αλλά και ατομικές δράσεις και ενέργειες που έχουν σαν στόχο την προάσπιση της Υγείας, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».