Περιφέρεια ΑΜ-Θ: «Προειδοποίηση» της Αστυνομίας για αυξημένα μέτρα την Τσικνοπέμπτη

Συνεχείς και εντατικοί έλεγχοι, μπλόκα και περιπολίες για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού

Με μια λιτή, αλλά… σαφή ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου 2021 θα ισχύσουν αυξημένα αστυνομικά μέτρα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν μπλόκα στις εισόδους και εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων της Περιφέρειας, αλλά και περιπολίες, πεζές ή με αυτοκίνητα και μηχανές, προκειμένου να μην υπάρξουν συνωστισμοί σε σπίτια και δημόσιους χώρους ελέω τσικνίσματος.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι αύριο Πέμπτη (4-3-2021), στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς και εντατικοί έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Παρακαλούμε τους πολίτες να τηρήσουν τα υγειονομικά μέτρα, δείχνοντας υπεύθυνη στάση στην προστασία της δημόσιας υγείας.