Καβάλα: Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε την 61χρονη στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού

Η Τροχαία της Καβάλας διαλεύκανε την υπόθεση έναν μήνα μετά-Μηχανή μεγάλου κυβισμού και όχι αυτοκίνητο το όχημα το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη συνταξιούχο

Το πρωί του Σαββάτου 13 Μαρτίου 2021 στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα, στο ύψος του κάτω Νοσοκομείου, ένα όχημα παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε μια 61χρονη γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα περνούσε τον δρόμο (διαβάστε εδώ). Ακριβώς έναν μήνα μετά, το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Καβάλας, αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρίες, έφτασε στον οδηγό ο οποίος προκάλεσε το δυστύχημα.

Πρόκειται για έναν 45χρονο κάτοικο Καβάλας, ο οποίος οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού και παρέσυρε την άτυχη συνταξιούχο τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν άδειας κυκλοφορίας. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για την πρόκληση του δυστυχήματος χωρίς να συλληφθεί, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

Σημειώνεται ότι η Τροχαία είχε πληροφορίες εδώ και μέρες για τον οδηγό του δικύκλου, όμως προσπαθούσε να «δέσει» την υπόθεση συλλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και μαρτυρίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.