ΓΣ Ελευθερούπολης: Ο Δημάκος πήρε τ’ όπλο του… 69-79 στον Οίακα Ναυπλίου

Με 30 πόντους ο σκόρερ του ΓΣΕ οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την 8η αγωνιστική της Α2 Εθνικής

Νικηφόρα ξεκίνησε η εξόρμηση του ΓΣ Ελευθερούπολης στη Νότια Ελλάδα, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου επικράτησε του Οίακα στο Ναύπλιο με 69-79 και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο 1ο ημίχρονο, οπότε και στην ουσία «καθάρισε» τη νίκη!
Έδειξε από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις του πετυχαίνοντας 27 πόντους και στη συνέχεια διατήρησε μια μεγάλη διαφορά από τους γηπεδούχους η οποία στο τέλος του μέρους έφτασε στους 18 πόντους. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα όμως τα πράγματα… χαλάρωσαν και έτσι ο Οίακας κατάφερε να μειώσει στους 10 παίκτες.
Πρωταγωνιστής του ΓΣΕ στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο Δημάκος που «πυροβολούσε» συνεχώς φτάνοντας στους 30 πόντους με 4 τρίποντα.. Οι Τσιλούλης και Χάλαρης πέτυχαν από 9 πόντους και ο Τσουμάνης 11.

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 9-27, 32-46, 45-63, 69-79
Οίαξ (Κουλουριώτης): Σιμιτζής 6, Χαϊδάς, Κουμπούρας 21 (2), Πελεκάνος 2, Τσουλφίδης, Τουρλής, Καστραντάς, Ευστρατίου 1, Βύρλας 8, Καλλινικίδης 14 (1), Σκορδάς 17, Χάχαλος.
ΓΣ Ελευθερούπολης (Παπαδόπουλος): Παπασάβογλου, Μπάτσος, Τσιλούλης 9 (2), Τσουμάνης 11 (1), Ράπτης 7, Σταμπουλής 2, Ερμείδης 7 (2), Χαρίτογλου, Δημάκος 30 (4), Χάλαρης 9 (1), Σιγκούνας 1, Νίκου 3 (1).

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία»

Μετά το τέλος του αγώνα ο ΓΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον Οίακα για τη φιλοξενία που έτυχε. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ομάδα του ΓΣΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Οίαξ Ναυπλίου για την άψογη φιλοξενία τόσο με την παραχώρηση του γηπέδου για προπόνηση όσο σήμερα πριν και μετά το παιχνίδι. Είναι βέβαιο ότι θα πράξουμε και εμείς το ίδιο στην Ελευθερούπολη».

*** Η αποστολή του ΓΣ Ελευθερούπολης, δε θα επιστρέψει στη βάση της μετά το παιχνίδι, μιας και επιλέχτηκε να παραμείνει στην περιοχή, εν όψει του επόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική (21/4, 17:00).