The Dreamers: Το… «τρίτο όνειρό» τους γεννήθηκε εν μέσω πανδημίας. Νέος δίσκος για την επταμελή καβαλιώτικη μπάντα

Και ο τίτλος αυτού... Νο3! Έτσι απλά...

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει βάλει «σε αναστολή» τις ζωντανές εμφανίσεις των μουσικών σχημάτων σε όλο τον κόσμο, ωστόσο ο ιός δεν είναι ικανός να αναστείλει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τα… «όνειρα» των μουσικών, με τους «δικούς μας» The Dreamers να μην αποτελούν την εξαίρεση…

Οι The Dreamers, η επταμελής μπάντα που «γεννήθηκε» στην Καβάλα και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη γενέτειρα πόλη και τη Θεσσαλονίκη, εκμεταλλεύτηκε τον εγκλεισμό για να ηχογραφήσει τον νέο της, τρίτο κατά σειρά δίσκο που φέρει απλά τον τίτλο: «Νο3».

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στo Nemesis Recording Studio της Καβάλας και την ανακοίνωση της κυκλοφορίας έκαναν μέσω της Σελίδας τους στο Facebook οι The Dreamers, «ανεβάζοντας» και το εξαιρετικό εξώφυλλο δια χειρός Raul Murcia:

«Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του καινούργιου μας δίσκου με τίτλο “No. 3”, ο οποίος υλοποιήθηκε εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας.

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Τάσο Καραπαπάζογλου (Nemesis Recording Studio) για την εξαιρετική δουλειά που έκανε καi τη στήριξη που μας προσέφερε.

Για άλλη μια φορά τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να περιγράψουν την εκτίμηση και την αγάπη μας προς τον Δημήτρη Στογιάννο. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τη φιλία του, τη βοήθειά που πάντα μας προσφέρει σε ό,τι κι αν χρειαστούμε και τις γνώσεις του που τόσο απλόχερα μοιράζεται μαζί μας.

Ακόμη, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον καλό φίλο και εξαιρετικό καλλιτέχνη Raul Murcia για την υπέροχη δουλειά στη δημιουργία του artwork του δίσκου που ξεπέρασε και πάλι κάθε προσδοκία μας. Φυσικά, το πιο μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε, μας πιστεύετε και μας ακούτε».

Στιγμιότυπο από τη ζωντανή παρουσίαση του δεύτερου δίσκου των The Dreamers στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας στα τέλη του 2019

Οι Dreamers είναι οι:

Τότα Ευλαβή (φωνή)
Νίκος Μπακιρτζής (κιθάρες, φωνητικά)
Αλέξανδρος Κυριλλίδης (μπάσο)
Δημήτρης Φραντζής (κιθάρες, φωνητικά)
Κώστας Μπακιρτζής (πλήκτρα, πιάνο)
Θανάσης Κωνσταντινίδης (τύμπανα)
Κωνσταντίνος Κουτσουπάκης (τρομπέτα)