Έτοιμη η Θάσος για τη νέα τουριστική περίοδο

Συνάντηση για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στο νησί, ανάμεσα στο Δήμαρχο Θάσου, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Τουριστική Προβολή και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων

Συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ, του Δημάρχου Θάσου Λευτερη Κυριακίδη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Σύμβουλου για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Θάσου Αλέξανδρου Γκάγκου και του Προέδρου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου και Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου Πάρη Παρασχούδη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται, τόσο του επικείμενου ανοίγματος του τουρισμού στη Χώρα και στη Θάσο στις 15-5-2021, όσο και των ενεργειών προβολής της Θάσου αλλά και το μέχρι σήμερα υπαρκτό ενδιαφέρον από επισκέπτες του εξωτερικού.

Ειδικότερα:

Ο κ. Γκάγκος ενημέρωσε για τη μέχρι σήμερα εξέλιξη της καμπάνιας τουριστικής προβολής της Θάσου, αλλά και για το χρονοδιάγραμμα των δράσεων προβολής καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Παρασχούδης αναφέρθηκε αναλυτικά στο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τη Θάσο και στην εξέλιξη της πορείας των κρατήσεων από χώρες όπου παραδοσιακά η Θάσος δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι συμμετέχοντες από κοινού δήλωσαν τα εξής:

«Η Θάσος είναι έτοιμη και σε λίγες ημέρες υποδέχεται τους επισκέπτες της με ασφάλεια και τη γνωστή φιλοξενία.

Τα δεδομένα μέχρι σήμερα είναι καλά και τα μηνύματα που έρχονται είναι αισιόδοξα.

Όλοι μας συνεχίζουμε από κοινού να εργαζόμαστε για μια επιτυχημένη και ασφαλή τουριστική περίοδο.

Οφείλουμε, ωστόσο, να είμαστε ακόμη περισσότερο προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης της Covid-19.

Η τήρηση των μέτρων προστασίας και των ειδικών πρωτοκόλλων από όλους μας είναι απαραίτητη για την προστασία των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, των επισκεπτών, των κατοίκων της Θάσου αλλά και για την εικόνα της Θάσου στις χώρες προέλευσης των επισκεπτών.

Είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας, με τη στάση και τις ενέργειες μας, η Θάσος να αποτελεί την πρώτη επιλογή των επισκεπτών, ως ένας όμορφος και ασφαλής προορισμός».