Δήμος Νέστου: Τον Ιούνιο οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες από τις πλημμύρες του 2018

Την είδηση την έκανε γνωστή ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο γενικό γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστο Τριαντόπουλο

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης κάνει γνωστό ότι επιταχύνεται η διαδικασία για την καταβολή των αποζημιώσεων των πολιτών οι οποίοι επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Δήμο Νέστου, τον Ιούνιο του 2018.

Τη σχετική ενημέρωση τού παρείχε ο αρμόδιος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως «οι σχετικές αποζημιώσεις για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμούς και εμπορεύματα επιχειρήσεων, εμπορικών καταστημάτων και βιοτεχνικών μονάδων, θα καταβληθούν εντός του Ιουνίου».

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι σχετικές αποφάσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την έκδοση των ενταλμάτων.

Ο κ. Λαζαρίδης ευχαριστεί «τον φίλο κ. Τριαντόπουλο για το αμέριστο ενδιαφέρον του και φυσικά τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, ο οποίος -μαζί με τις υπηρεσίες του- κινήθηκε ταχύτατα και καταφέραμε να λύσουμε ένα ακόμη πρόβλημα που κληρονομήσαμε», όπως αναφέρει.