«Δέσμευση» από την ΠΕ Καβάλας να πραγματοποιηθεί το 2022 το AirSea Show

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κάνει λόγο για μια νέα οργανωτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από «ανθρώπους με τεχνικές γνώσεις και εμπειρία και έναν θεσμό που θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενος»

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης εξέφρασε την πρόθεση εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας να αναληφθεί η πρωτοβουλία ώστε να πραγματοποιηθεί το 2022 το AirSea Show «με μια νέα οργανωτική επιτροπή που θα αποτελείται από ανθρώπους, με τεχνικές γνώσεις και εμπειρία και έναν θεσμό που θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενος».

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι την εν λόγω χρονιά η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη, μια εξέλιξη η οποία προκάλεσε «τριβές» σε τοπικό αυτοδιοικητικό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα.

Η ανάρτηση του Κώστα Αντωνιάδη

Η Π.Ε. Καβάλας αναλαμβάνει πρωτοβουλία, ώστε το 2022 να πραγματοποιηθεί το AirSea Show στη πόλη της Καβάλας, με μια νέα οργανωτική επιτροπή που θα αποτελείται από ανθρώπους, με τεχνικές γνώσεις και εμπειρία και έναν θεσμό που θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενος. Η πόλη της Καβάλας διαθέτει το ανάγλυφο, διαθέτει τις υποδομές, διαθέτει την τεχνογνωσία, αλλά πάνω από όλα τους ανθρώπους που θα το αγκαλιάσουν!!