Ιστορική μέρα για το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας: Μετά από 12 χρόνια μισθώνονται οικόπεδα για επενδύσεις

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΒΙΟΠΑ, Παύλος Τσουμάκης υπέγραψε τη μίσθωση 7 οικοπέδων με εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Ιστορική μέρα η Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 για το Βιοτεχνικό Πάρκο της Καβάλαςκαθώς υπεγράφη στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΒΙΟΠΑ, Παύλο Τσουμάκη η μίσθωση 7 οικοπέδων με εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με βιορευστά και της παραγωγής βιοντίζελ δεύτερης γενιάς.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας και το μέλος του ΔΣ του ΒΙΟΠΑ Καβάλας, Κυριάκος Μπάης, ενώ την εταιρία εκπροσώπησε η Μαρία Κοζανίδου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε τη μίσθωση 7 οικοπέδων στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας. Μας ικανοποιεί πολύ αυτή η εξέλιξη, γιατί δείχνει ότι ο σχεδιασμός μας φέρνει αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία τόσο την εταιρία η οποία θα μισθώσει τα οικόπεδα όσο και το ΔΣ του ΒΙΟΠΑ, καθώς και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ για τη στήριξή του. Πιστεύουμε ότι το ΒΙΟΠΑ θα είναι ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τον Νομό της Καβάλας», δήλωσε ο κ. Τσουμάκης.

«Είναι ιδιαίτερα θετικό το ότι μετά από 12 χρόνια γίνεται νέα συμβολαιογραφική πράξη. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτήν την προσπάθεια η οποία συνεχίζεται, καθώς το ΒΙΟΠΑ Καβάλας δεν έχει μόνον παρόν, αλλά και μέλλον και θα υπάρξουν σύντομα και άλλες εκπλήξεις», δήλωσε ο κ. Αντωνιάδης.

Ο κ. Δέμπας ευχαρίστησε τους επενδυτές «για το ότι μείνατε στην Καβάλα και επενδύσατε εδώ», ενώ ο κ. Μπάης σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σε τέτοιες εποχές δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

Σημειώνεται ότι μετά το «οκ» της Αποκεντρωμένης η επένδυση θα ξεκινήσει αμέσως, απασχολώντας τουλάχιστον 10 άτομα και συνάπτοντας συνεργασίες με Καβαλιώτικες εταιρίες και ιδιώτες.