Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: 10 σύμβουλοι δεν έστειλαν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης για τις δια ζώσης συνεδριάσεις

Δια ζώσης η επόμενη συνεδρίαση-Όσοι θέλουν θα μετέχουν, οι υπόλοιποι εξ αποστάσεως-Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας με ανοιχτά παράθυρα, μάσκες και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων οι συνεδριάσεις

Επιστροφή στις δια ζώσης συνεδριάσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, από την επόμενη κιόλας συνεδρίαση, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Πεφάνης κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Γι’ αυτόν τον λόγο είχε ζητήσει προ ημερών από τους δημοτικούς συμβούλους τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορονοϊό Covid-19 [διαβάστε εδώ], ανακοινώνοντας ότι 10 σύμβουλοι δεν έστειλαν τα προαναφερόμενα στοιχεία.

Όσον αφορά τις συνεδριάσεις, θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Βασίλης Βασιλικός» με ανοιχτά παράθυρα, μάσκες και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Θα λαμβάνουν μέρος όσοι δημοτικοί σύμβουλοι το επιθυμούν και έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη.