SEADREAM II: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στην Καβάλα για το 2021 [βίντεο, φωτογραφίες]

Το εντυπωσιακό Φιλανδέζικο mega yacht κατέπλευσε στο «Απόστολος Παύλος» με 63 επιβάτες προερχόμενο από το λιμάνι της Σκιάθου-Οι επόμενες «επισκέψεις» κρουαζιερόπλοιων στην Καβάλα για το 2021

Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021 κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» το Mega Yacht-Cruise Ship C/S SEADREAM II της SEADREAM YACHT CLUB προερχόμενο από τη Σκιάθο, ανοίγοντας έτσι την αυλαία της σύντομης περιόδου κρουαζιέρας για τη φετινή χρονιά στην Καβάλα.

Το κρουαζιερόπλοιο εισήλθε στο λιμάνι με τη βοήθεια του ρυμουλκού CHRISTOS XVI του ομίλου SPANOPOULOS GROUP και έδεσε με ασφάλεια κατά μήκος της προβλήτας Νο 8 όπου συνηθίζουν να δένουν τα κρουαζιερόπλοια.

Το Φιλανδέζικο σκάφος μετέφερε 63 επιβάτες, στην πλειονότητά τους Άγγλοι. Στον σταθμό υποδοχής περίμεναν λεωφορεία για να μεταφέρουν τους επιβάτες σε διάφορους κοντινούς προορισμούς, με κορυφαίο τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, ενώ άλλοι μπορούσαν να επιλέξουν μια βόλτα στη μακεδονική πόλη, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό.

Το SEADREAM II θα αποπλεύσει αργά το απόγευμα για τον επόμενο προγραμματισμένο του προορισμό, την Τένεδο (Bozzcada).

Οι επόμενες δύο αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καβάλας έχουν προγραμματιστεί για τις 17 και 19 Οκτωβρίου 2021 όπου θα είναι και οι τελευταίες προγραμματισμένες, ενώ δεν αποκλείονται ακυρώσεις, τροποποιήσεις και αλλαγές στα πρόγραμμα των πλοίων ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο της πόλης, τις καιρικές συνθήκες και άλλους παράγοντες.

Δείτε βίντεο από τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Καβάλας

*Πηγή: kavalaportnews.gr Φωτογραφίες: Τάσος Αργυρός