Ένας Πάνθηρας στο μπάσκετ της Καβάλας [φωτογραφίες]

Η μασκότ της γυναικείας ομάδας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο επιτυχημένο καμπ που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του πάρκου του Φαλήρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/9 το ανοιχτό Basketball Camp των Πανθήρων Καβάλας στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, του πάρκου του Φαλήρου.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση υποδέχτηκαν τον Πάνθηρα, την μασκότ της ομάδας της Καβάλας η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση γνωρίζοντας τις μικρές αθλήτριες, χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες μικρά κορίτσια, που ψυχαγωγήθηκαν παίζοντας μπάσκετ με τις οδηγίες των προπονητών Γιώργου Μόμτσου και Κικής Δημητρακούδη.

Επίσης, συνεχίζουν ή ξεκινούν να λειτουργούν τα τμήματα της Ακαδημίας σε Ζουμπουλάκειο, 18ο Δημοτικό Σχολείο-Πολυκλαδικό και Ελευθερούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα: 6909151212 και 6936947575.

Νίκη – πρόκριση 37-58 με τη ΜΕΝΤ στο κύπελλο Ελλάδος

Εν τω μεταξύ, με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων Καβάλας. Μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας ο σύλλογος επιστρέφει στην κανονικότητα και το ξεκίνημα του ήταν εξαιρετικό αφού κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Την Κυριακή (26/7) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τη ΜΕΝΤ την οποία κέρδισε με σκορ 58-37, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, η οποία μετουσιώθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα. Ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας απ’ την αρχή το προβάδισμα στο σκορ το οποίο και διεύρυνε συνεχώς.

Πλέον η ομάδα της Καβάλας βρίσκεται στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα υποδεχθεί την επόμενη Κυριακή (03/10) τον Άρη Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 11-13, 9-13 (20-26), 9-19 (29-45), 8-13 (37-58)

Το φύλλο αγώνος

ΜΕΝΤ (Τζιότζιος): Κογκαλίδου, Θεοδοσίου, Θώμογλου 1, Φειδά 2, Τόσκα 7, Καζαντζή 12(2), Μπάμπικερ 5, Σιδηροπούλου 3, Γραμματικοπούλου, Μπαρμπαλιού 2, Παυλάκη 5(1).

Πάνθηρες Καβάλας (Καρατσομπάνης): Ιωακειμίδου, Φραγκάκη 8, Κεσεσίδου 10 (2), Τζιαμπάζη 3(1), Μουταφίδου, Απούλτση, Γιαχολάρι 7, Κελεμένη 15 (1), Δημητρακούδη 2, Σπανίδου 2, Παναγιωτίδου 2, Τουρετζόγλου 9.