ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Αποχώρηση Ρίκι Γκόμεζ με αιχμές

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ήρθε στην Καβάλα μαζί με τον Άλεξ Χαντιτάτζι έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας αφού τονίζει ότι το πρότζεκτ δεν έχει τις ίδιες αξίες και πεποιθήσεις με εκείνον

Εκτός ΑΟΚ έθεσε τον εαυτό του, μέσα από ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Ρίκι Γκόμεζ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ήρθε στην Καβάλα μαζί με τον Άλεξ Χαντιτάτζι προκειμένου να αναλάβει κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της νέας ομάδας, πριν από την περιπέτεια με την ΕΕΑ, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον διοικητικό τομέα, με τη δήλωση του δημιουργεί αφήνει αιχμές και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά ειδικά σε ότι αφορά την αναφορά του για ένα πρότζεκτ που δεν έχει τις ίδιες αξίες και πεποιθήσεις με εκείνον!

Όπως και να έχει όμως στο λίγο διάστημα που έμεινε στην πόλη, ο Γκόμεζ γνώρισε ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και πλέον ως νέος οπαδός της, εύχεται ότι καλύτερο γι’ αυτήν στο μέλλον.

Η ανάρτηση του αναφέρει σχετικά:

«Κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου μου στην Καβάλα, ήμουν τυχερός που γνώρισα μερικούς σπουδαίους ανθρώπους. Άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και θα έκαναν τα πάντα για να τον βοηθήσουν. Όχι για προσωπικό όφελος ή απληστία αλλά καθαρά από αγάπη.

Αυτοί οι άνθρωποι μου έδωσαν δύναμη και τους συμπονώ ιδιαίτερα. Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να είμαι μέρος ενός έργου που δεν πιστεύω ότι έχει τις ίδιες αξίες και πεποιθήσεις με εμένα. Ο σύλλογος και οι οπαδοί, αξίζουν τα καλύτερα από αυτά που τους δόθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Εύχομαι στον ΑΟ Καβάλα τα καλύτερα για το μέλλον και ως νέος οπαδός ελπίζω να έχουν την βοήθεια και την θεραπεία που τους αξίζει.

Ζήτω ο ΑΟΚ!»