Τσέλσι και Εθνική Ιταλίας «παίζουν μπάλα» στην Καβάλα με νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

1ο Scouting Camp στην Καβάλα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Mundialito Academy Νομού Καβάλας-80 ταλέντα από Ελλάδα και εξωτερικό βρέθηκαν στα Αμισιανά και ο Καβαλιώτης... βενιαμίν της παρέας, Νικόλας Σεφέρογλου

Ένα γεγονός με… ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αίγλη φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Mundialito Academy Νομού Καβάλας στα Αμισιανά, το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου 2021. Πρόκειται για το 1ο Scouting Camp Καβάλας στο οποίο έδωσαν το «παρών» μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς και νέα ταλέντα από Ελλάδα και εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών ο Καβαλιώτης μάνατζερ με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, Παναγιώτης Δομουτζόγλου, ο υπεύθυνος σκάουτινκ της κατόχου του Champions League Τσέλσι, Alessandro Pizzoli, ο διευθυντής σκάουτινγκ της Κάλιαρι, Ricardo Guffanti και ο πρώην παίχτης της Νάπολη, της Πάρμα και Εθνικής Ιταλίας, Fabiano Santacrose.

Περίπου 80 νέα ταλέντα γεννημένα από το 2002 μέχρι το 2010 από όλη την Ελλάδα, αλλά και από χώρες του εξωτερικού, όπως τη Γερμανία και την Τουρκία βρέθηκαν στο «στόχαστρο» των σκάουτερς, παρακολούθησαν σεμινάρια και βίωσαν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Μοναδική ηλικιακή εξαίρεση ο μόλις 9 ετών Καβαλιώτης παίκτης της Ακαδημίας του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, ο βενιαμίν της παρέας, Νικόλας Σεφέρογλου [διαβάστε εδώ για τον μικρό] ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των σκάουτερς και έδειξε ταλέντο και στοιχεία τα οποία μπορούν να τον «φέρουν» σε υψηλό επαγγελματικό ποδοσφαιρικό επίπεδο στο μέλλον.