ΔΕΥΑΑΠ Παγγαίου: Παροδικό το φαινόμενο αλλαγής της διαύγειας του πόσιμου νερού

Η Επιχείρηση της καλεί τους καταναλωτές να αποφεύγουν τη χρήση του – Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ο τεράστιος όγκος νερού από τις βροχοπτώσεις είναι η αιτία

Να αποφεύγουν τη χρήση του πόσιμου νερού, όταν μετά από ροή, δεν αλλάζει η διαύγεια του, συνιστά προς τους καταναλωτές της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Παγγαίου. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και του τεράστιου όγκου νερού από τις βροχές, υπήρξαν περιπτώσεις που η διαύγεια του νερού σε πολλούς οικισμούς του Δήμου να αλλάζει.

Η ΔΕΥΑΑΠ καλεί τους καταναλωτές να αναφέρουν το πρόβλημα στο τμήμα βλαβών και τους βεβαιώνει ότι η κατάσταση που βιώνουν είναι αποτέλεσμα φυσικού φαινομένου το οποίο είναι παροδικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«H ΔΕΥΑΑ Παγγαίου ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι μετά τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα και τον τεράστιο όγκο νερού από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, παρατηρείται το φαινόμενο σε πολλούς οικισμούς να αλλάξει η διαύγεια του νερού που τροφοδοτεί τα δίκτυα ύδρευσης.

Συστήνεται στους καταναλωτές μας να αναφέρουν στο τμήμα βλαβών της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου τις περιπτώσεις που διαπιστώνουν μεγάλη αλλαγή στο χρώμα του νερού πόσης και να αποφεύγουν στην περίπτωση που δεν βελτιώνεται μετά από ροή, τη χρήση του.
Βεβαιώνουμε ότι πρόκειται για αποτέλεσμα φυσικού φαινομένου το οποίο είναι παροδικό.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2592041000, 2592021293, 2592021299, 21670.
Τηλ. Βλαβών:2592021014, 2592021024
Ε-mail:[email protected],[email protected]»