ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Βαριά ήττα (7-0) από τον Θεσπρωτό, που πήρε τον ρόλο του στα… σοβαρά

Για όλο το 1ο ημίχρονο και μέχρι τα μισά του 2ου οι γηπεδούχοι έπαιζαν στα ίσα κόντρα στα νεαρά παιδιά της Καβάλας που στάθηκαν πάρα πολύ καλά στον ανασταλτικό τομέα

Αό το τη στιγμή που τα περιθώρια ελιγμών και βελτιώσεων στην ομάδα της Καβάλας είναι ανύπαρκτα, δεν υπάρχει και η πιθανότητα να αλλάξει τη εικόνα των αγώνων που δίνει στο πλαίσιο της Super League 2. Ότι συνέβη στον αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη και την Ξάνθη στο «Ανθή Καραγιάννη», συνέβη και την Κυριακή (28/11) στην Ηγουμενίτσα όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αντιμετώπισε τον Θεσπρωτό και γνώρισε βαριά ήττα με 7-0.

Η μόνη διαφοροποίηση σε σχέση με τα… προηγούμενα πάντως ήταν το γεγονός ότι οι αντίπαλοι αντιμετώπισαν τον ΑΟΚ ως ίσο προς ίσο, δηλαδή έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ένα μεγάλο σκορ, αλλά λόγω της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας δεν τα κατάφεραν. Σ’ όλο το 1ο ημίχρονο και μέχρι τα μισά του 2ου μέρους, δεν κατέβασαν καθόλου «ταχύτητα» και μόνο μέχρι ο δείκτης να φτάσει στο 6-0, δεν άλλαξαν συμπεριφορά!

Όλο αυτό το διάστημα τα νεαρά παιδιά της ομάδας στάθηκαν με αξιοπρέπεια και έδειξαν ότι τουλάχιστον στον ανασταλτικό τομέα, μπορούν να κρατήσουν ένα επίπεδο. Απ’ την άλλη βέβαια, το γεγονός ότι ο Θεσπρωτός πήρε το παιχνίδι… «πατριωτικά» δημιουργεί πολλές απορίες και ερωτηματικά, αλλά και ένα επιπλέον… κίνητρο για το δεύτερο γύρο όταν «φύλλο θα έχει αλλάξει»!

Έκανε και μια αλλαγή με παίκτη που πήρε καθ’ οδόν από τα Γιάννινα

Επίσης η διαφοροποίηση σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα ήταν το γεγονός ότι η αποστολή είχε 13 ποδοσφαιριστές και έτσι ο προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης είχε την «πολυτέλεια» να κάνει και μια αλλαγή, αυτή τη Περτζεμλίδη, που μπήκε στο 65’ στη θέση του Δραγανίδη. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι φοιτητής στα Γιάννινα, και περίμενε την αποστολή στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στο δρόμο για την Ηγουμενίτσα, ενώ γύρισε στη βάση του με την επιστροφή της ομάδας. Τα γκολ του Θεσπρωτού σημείωσαν οι εξής: 3’ Σαραντίδης σουτ, 14’ Πούφλης σουτ, 17’ Πατσέκο σουτ, 31’ Κωνσταντίνου κεφ, 66’ Ντ’ Αλέσιο, 68’ Γώγος σουτ, 79’ πεν. Βαταμίδης.

Οι Συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης (46′ Δ. Παππάς), Βαλέντε, Γκανσιέρ, Γώγος, Ντ΄Αλέσιο, Λύγκας (46′ Σταυρίδης), Πούφλης, Βαταμίδης, Πατσέκο (46′ Ε. Πατσέκο), Κωνσταντίνου (46′ Ρομέρο), Σαραντίδης (46′ Στεργίου).

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Δραγανίδης (65′ Περτζεμλίδης), Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Ταχτατζίδης, Αποστόλου, Βορδοναράκης.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Super League 2 έχουν ως εξής:
Ηρακλής-ΑΕΛ 1-1
Βέροια-Τρίκαλα 1-0
Αναγ. Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 4-0
Πιερικός-Νίκη Βόλου 0-3
Ξάνθη-Αλμωπός Αριδαίας 2-0
Θεσπρωτός-Καβάλα 7-0
Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β΄ 0-3