ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Κοντά στο «ναι» ο Αλεξάντερ Νούρι

Ο Γερμανοϊρανός προπονητής φέρεται να έχει συμφωνήσει στο οικονομικό με τον Άλεξ Χαντιτάτζι και απομένει η «επιθεώρηση» των εγκαταστάσεων της ομάδας για να συμφωνήσει

Κρίσιμη θα είναι η σημερινή ημέρα αναφορικά με την προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ να πείσει τον Αλεξάντερ Νούρι να αποδεχτεί την πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Γερμανοιρανός βρίσκεται ήδη από το απόγευμα της Τρίτης στην Καβάλα και φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Άλεξ Χαντιτάτζι, ύστερα από την ενημέρωση που είχε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει η νέα διοίκηση του συλλόγου και αφού υπήρξε συμφωνία και στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας. Την Τετάρτη ο κ. Νούρι αναμενόταν να δει από κοντά τις αθλητικές υποδομές που διαθέτει η ΠΑΕ και ακολούθως να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο προπονητή, που η διοίκηση θέλει να καθίσει στον πάγκο της Καβάλας, είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά και ο αντιδήμαρχος Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, ο οποίος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης (1/12) στον Alpha Radio 88.6 τόνισε ότι «η δική μου αίσθηση είναι ότι κατά 90% ο κ. Νούρι θα συμφωνήσει να αναλάβει την Καβάλα, μιας και έχει υπάρξει συμφωνία σχεδόν σε όλα τα σημεία με τον κ. Χαντιτάτζι. Αυτό που απομένει είναι να αποκτήσει μια συνολική εικόνα για τον σύλλογο και στη συνέχεια να απαντήσει στον πρόταση. Προσωπικά πιστεύω ότι αν απαντήσει θετικά, θα είναι πολυτέλεια για τον ΑΟΚ να τον έχει στον πάγκο του».

16 «κλεισμένοι» παίκτες , 8 απ’ αυτούς πρώην του ΑΟΚ, «έκλεισε» και αναλυτής ποδοσφαίρου

Η ισχυρή πιθανότητα να έχουμε θετική έκβαση στην υπόθεσης, συμπεραίνεται και από το γεγονός ότι ο κ. Νούρι φέρεται να έκανε πολλές συζητήσεις αναφορικά με το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας και τους παίκτες – στόχους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» 16 ποδοσφαιριστές Έλληνες και ξένοι, οι μισοί από τους οποίους (δηλαδή οι 8) έρχονται από το πρόσφατο παρελθόν του ΑΟΚ. Εννοείται ότι αν «κλείσει» το θέμα με τον Αλεξάντερ Νούρι όλες αυτές οι περιπτώσεις θα ελεγχθούν από τον ίδιο για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, προκειμένου όλοι τους να αρχίσουν άμεσα προπονήσεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και στο ζήτημα του Τεχνικού Διευθυντή, ενώ η ΠΑΕ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με έναν Έλληνα αναλυτή ποδοσφαίρου, που έχει περάσει και από το τεχνικό επιτελείο Αγγλικής ομάδας.

Έτοιμο το γήπεδο μέχρι τον αγώνα με τον Αλμωπό

Σε ότι αφορά τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία αγώνων της SL2, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ύψος στα κάγκελα των κερκίδων από τη μεριά των δημοσιογραφικών θεωρείων, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και είναι δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, που είναι την μεθεπόμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου με τον Αλμωπό Αριδαίας, μιας και την επόμενη αγωνιστική (6η) ο ΑΟΚ έχει ρεπό!