Καβάλα: Άτυχος ο… υπερτυχερός των 250.000 στο Τζόκερ

Ο κάτοχος του τυχερού δελτίου κατήγγειλε πως γνωστοί του, τού έκλεψαν το δελτίο, όταν τον προσκάλεσαν για να το… γιορτάσουν, με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Ψυχρολουσία περίμενε έναν από τους τρεις νικητές του Τζόκερ! Ο Μάκης  Ιορδανόπουλος από την Καβάλα κατήγγειλε πως γνωστοί του, τού έκλεψαν το δελτίο, όταν τον προσκάλεσαν για να το… γιορτάσουν.

Ο καταγγέλλων είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ, από το οποίο κέρδισε 252.000 ευρώ [διαβάστε εδώ]. Το βράδυ της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου 2021, ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο που είχε τοποθετήσει σε εμφανές σημείο στο σκρίνιο του σπιτιού του και με έκπληξη διαπίστωσε πως είχε κάνει «φτερά»!

Ο δικηγόρος του… άτυχου υπερτυχερού, κ. Μανώλης Βονικάκης, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο υποστήριξε πως γνωστοί του νικητή έπεισαν τον κ. Ιορδανόπουλο να πάει μαζί τους για να γιορτάσουν την επιτυχία.

Ο κ. Βονικάκης ξεκαθαρίζει ότι προς διάλυση κάθε αμφιβολίας, ο Καβαλιώτης είναι όντως ένας εκ των νικητών του Τζόκερ και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί και ξεκαθαρίζει ότι οποιοσδήποτε έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο και επιχειρήσει να εισπράξει χρήματα, ατύχησε!