ΓΣ Ελευθερούπολης: Κρούσματα Covid-19 στην ομάδα, αναβάλλονται οι αγώνες

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου – Πότε ορίζεται ο αγώνας με τον Πανερυθραϊκό

Η πανδημία του κορονοϊού έπληξε, όπως άλλες ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο, και τον ΓΣ Ελευθερούπολης μιας και όπως ανακοινώθηκε επίσημα επιβεβαιώθηκε στο εσωτερικό της ένας ικανός αριθμός θετικών κρουσμάτων με τον οποίο ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο που οδήγησε στην αναβολή των επόμενων αγωνιστικών δραστηριοτήτων του.

Έτσι λοιπόν, μετά και την ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής, αναβάλλεται η διεξαγωγή της αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανερυθραϊκό, καθώς και το εξ αναβολής με την Καρδίτσα που είχε οριστεί για την προσεχή Τετάρτη.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της επισημοποίησε, σε πρώτη φάση, την αναβολή του αγώνα του Σαββάτου το οποίο ορίστηκε εκ νέου για την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει σχετικά: «Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλητές του σωματείου ΓΣ Ελευθερούπολης, ο αγώνας Πανερυθραϊκός ΑΣ – ΓΣ Ελευθερούπολης, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 22/01/2022 αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 09/02/2022 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ερυθραίας ‘’Στ. Καλαϊτζής’’».

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της Ελευθερούπολης, αναφέρει σχετικά: «Λόγω κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της ομάδας μας, ανακοινώνουμε ότι αναβάλλονται τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας, με τον Πανερυθραϊκό το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και με την Καρδίτσα την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Και οι δύο αναμετρήσεις ήταν προγραμματισμένες για εκτός έδρας και φυσικά θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες από την ΕΟΚ».