Υπεβλήθη και σε δεύτερη εγχείρηση ο δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού-Απολογήθηκε στους αστυνομικούς [βίντεο]

Οι κάμερες έδειξαν ότι για τρεις ώρες κοιτούσε το πτώμα της γυναίκας του-Δεν έχει δεχτεί επισκέψεις από συγγενείς ή φίλους-Το απόγευμα της Κυριακής στον Αμυγδαλεώνα η κηδεία της δολοφονημένης από τα χέρια του συζύγου του

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι και συγκεκριμένα στους τένοντες υπεβλήθη ο δολοφόνος και σύζυγος της 43χρονης φαρμακοποιού, καθώς μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στα χέρια και στον λαιμό.

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022 απολογήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, αλλά φοβήθηκε ότι δε θα ξαναδεί τα παιδιά του, ενώ δεν εμφανίστηκε συντετριμμένος από το γεγονός ότι αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της συζύγου του και μητέρας των δύο ανήλικων τέκνων τους.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς η κίνηση του 55χρονου συζύγου της να τη στραγγαλίσει ήταν αιφνιδιαστική και δεν άφησε περιθώρια για αντίσταση.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει επισκεφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος του, ενώ τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Τι έδειξαν οι κάμερες του φαρμακείου

Όσον αφορά το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, έδειξε ότι τη σκότωσε στις 17:00, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε για τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και στις 12:00 ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας η κηδεία της 43χρονης

Η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, ώστε να μπορέσουν να έρθουν και συγγενείς της οι οποίοι διαμένουν στο εξωτερικό, σε μια τραγική χρονική σύμπτωση, καθώς είναι η Γιορτής της Μητέρας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 17:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το STAR Channel και την Τασούλα Παπανικολάου