Γιώργος Γουνελάς: Σημαντικό να νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος σε τέτοιες στιγμές [φωτογραφίες]

Ο Καβαλιώτης γυμναστής του Λεβαδειακού, πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στη Super League 1 μαζί με δικούς του ανθρώπους αλλά και φίλους που ταξίδεψαν από την Καβάλα για να είναι στο πλάι του

Καβαλιώτικο χρώμα είχαν τα επινίκια του Λεβαδειακού, που είναι η ομάδα από τη Super League 2 που εξασφάλισε άμεσα την άνοδο της στην μεγάλη Εθνική κατηγορία, αφού επικράτησε της Βέροιας στους αγώνες μπαράζ.

Η ομάδα της Λιβαδειάς, που ήταν η πρωταθλήτρια του Νοτίου Ομίλου, κέρδισε (και) στο 2ο αγώνα τη Βέροια με 1-0 και πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία. Ανάμεσα σ’ αυτούς που πανηγύρισαν ήταν και ο γυμναστής του συλλόγου Γιώργος Γουνελάς, που αποτελεί εδώ και καιρό στενό συνεργάτη του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη (που έχει περάσει και από τον πάγκο της Καβάλας).

Στο κρίσιμο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και είχε αρκετά… παρατράγουδα (με αποτέλεσμα η Βέροια να μην παραλάβει τα μετάλλια της διαμαρτυρόμενη δικαίως για τις άσχημες εικόνες που δημιουργήθηκαν) ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας είχε στο πλευρό του τόσο την οικογένεια και τη σύντροφο του, όσο και φίλους του που ταξίδεψαν από την Καβάλα για να μοιραστούν τη χαρά του, όπως για παράδειγμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος.

Όλους αυτούς ο Γιώργος Γουνελάς τους ευχαρίστησε με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, όπου δεν παράλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον έτερο Καβαλιώτη του «τελικού» της Super League 2, προπονητή της Βέροιας, Παύλο Δερμιτζάκη.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Απερίγραπτα τα συναισθήματα. Μια δύσκολη χρονιά που τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά από 39 επίσημους αγώνες, με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές. Με σκληρή δουλειά φτάσαμε στον στόχο μας.

Η θετική ενέργεια που νιώθω και εισπράττω όλο αυτό το καιρό δεν περιγράφεται με λόγια. Σημαντικό να νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος. Η οικογένειά μου, η σύντροφός μου, οι φίλοι μου ήταν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ!!!

ΥΓ. Καλή επιτυχία στα μπαράζ στην ομάδα της Βέροιας και στον άνθρωπο και προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη».