Η στιγμή που «σκάνε» μετασχηματιστές λόγω κεραυνού και βυθίζεται στο σκοτάδι η Δράμα [βίντεο]

Ισχυρή καταιγίδα με πολλά ηλεκτρικά έπληξε την πόλη-Πτώσεις τάσης και στην Καβάλα-Έπεσε «μέσα» η πρόγνωση του Meteokav για διαταραχή η οποία «δίνει» βροχές και στον Νομό Καβάλας

Μια ισχυρή καταιγίδα έπληξε το βράδυ της Τρίτης 16 Αυγούστου 2022 τη Δράμα, συνοδευόμενη από ισχυρούς, τοπικά, ανέμους και πολλά ηλεκτρικά.

Μάλιστα, προκλήθηκε έκρηξη σε μετασχηματιστές λόγω κεραυνού, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο σκοτάδι η πόλη της Δράμας, αλλά και μεγάλο μέρος του Νομού, με τη βλάβη να μην έχει αποκατασταθεί ακόμη, μια ώρα μετά το πέρασμα της καταιγίδας.

Πτώσεις τάσης παρατηρήθηκαν και στην πόλη της Καβάλας, ενώ έπεσε «μέσα» η πρόγνωση της ομάδας του Meteokav για φαινόμενα στον Νομό, με έμφαση στα ορεινά.

Παράλληλα, από το πέρασμα της ασθενούς βροχής διακόπηκε προς το τέλος και η εξαιρετική -παρεμπιπτόντως- και σχεδόν sold out συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Φρούριο της Καβάλας, στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival, αν και ο καλλιτέχνης είχε προλάβει να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της και την… πλήρωσε μόνον το encore.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.

Δείτε το βίντεο με την έκρηξη στους μετασχηματιστές και τους κεραυνούς

*Βίντεο: Νεκτάριος Τομπούδης