ΑΟ Καβάλα: Νίκη (0-1) στο Κοκκινόχωμα! Καλή εικόνα στο 1ο μέρος

Με γκολ του Ρουμπιέ στο τέλος του 1ου ημιχρόνου επικράτησε του Βυζαντίου, σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη των γηπεδούχων Μοσχόπουλου

Σ’ ένα παιχνίδι που είχε μεγαλύτερη ένταση απ’ ότι θα περίμενε κανείς σε μια φιλική αναμέτρηση, και το οποίο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, ο ΑΟΚ επικράτησε στο Κοκκινόχωμα του Βυζαντίου με 1-0 το απόγευμα του Σαββάτου 24/9.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη ήταν καλύτερο, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά στο πρέσινγκ των παικτών του Βυζαντίου. Ακόμα κι έτσι όμως ο ΑΟΚ είχε ορισμένες καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ και κατάφερε στο τέλος του 1ου μέρους να σκοράρει με τον Ρουμπιέ με ωραίο πλασέ.

Στην επανάληψη το Βυζάντιο βγήκε στην επίθεση και απείλησε με τον Βλάχο στο 55ο λεπτό, όταν βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα Σιαματά, αλλά δεν τον νίκησε. Το παιχνίδι «χάλασε» στο 65ο λεπτό, όταν ο Μοσχόπουλος σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Καρακώστα τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Απ’ εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΑΟΚ να έχει ακόμα μια καλή στιγμή στο 88ο λεπτό με τον Καρακώστα.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Παπαποστόλου, Δημητρακούδη, Μπατασρά, Βασιλόπουλο, Μπιμπισίδη, Παβλόφ, Ρουμπιέ, Κατσέτη, Σαλπιγγίδη, Ιορδανίδη και  Μπαρέττα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σιαματάς, Καρακώστας, Καγκελίδης, Παπαδόπουλος, Γερογιάννης, Πετράκης, Μαγκαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός και Χωρινός.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ για τον Μοσχόπουλο

Αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Μοσχόπουλου ο ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία του εύχεται γρήγορη ανάρρωση: «Η υγεία είναι πάνω από όλα τα αποτελέσματα και όλες τις νίκες. Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Βυζαντίου Κόκκινοχώματος, Νίκο Μοσχόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα μας. Νίκο περαστικά και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Βυζάντιο: Το χτύπημα δεν ήταν στα πλαίσιο ενός φιλικού αγώνα…

Ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Μοσχόπουλου εξέδωσε και το Βυζάντιο, η οποία περιέχει σαφέστατες αιχμές για την επίμαχη φάση. Συγκεκριμένα τονίζονται τα εξής: «Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή  μας Νικόλαο Μοσχόπουλο, που τραυματίστηκε στο σημερινό φιλικό με τον ΑΟ Καβάλας. Αυτή την ώρα χειρουργείται και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.
ΥΓ: Το χτύπημα, σε καμία περίπτωση δεν ήταν στα πλαίσιο ενός φιλικού αγώνα!!!
Όποιος το είδε ,είτε ζωντανά είτε σε βίντεο θα καταλάβει…»!