Balkan Motocross Race 2022 στις Κρηνίδες Καβάλας: 200 αθλητές από 13 χώρες σε μια εξαιρετική πίστα [φωτογραφίες]

Κολακευτικά σχόλια για τον Αθλητικό Μοτοσυκλετικό Όμιλο Κρηνίδων για τη διοργάνωση των αγώνων-Παράλληλα με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα διεξήχθη και ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος-Δείτε τα αποτελέσματα πίνακας

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 200 αθλητών από 13 χώρες (Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Ιταλία, Βόρειος Μακεδονίας, Κόσοβο, Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Κροατία και Σερβία) πραγματοποιήθηκαν οι Βαλκανικοί Αγώνες Motocross (Balkan Motocross Race 2022) στην πίστα των Κρηνίδων, το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα μέλη του Αθλητικού Μοτοσυκλετικού Ομίλου Κρηνίδων (ΑΜΟΚ) που είχαν την ευθύνη για την εν λόγω διοργάνωση, απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των συμμετεχόντων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι αγώνες, καθώς και για την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Οι τίτλοι τέλους των Βαλκανικών Αγώνων Motocross έπεσαν με την απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές από τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας, Θόδωρο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο του ΑΜΟΚ, Θέμη Καλπακίδη.

Με αφορμή τους Βαλκανικούς Αγώνες Motocross, ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Μοτοσυκλετικό Όμιλο Κρηνίδων (ΑΜΟΚ), διοργάνωσαν συναυλία στην κεντρική πλατεία των Κρηνίδων, το βράδυ του Σαββάτου (24/9), με το Rock συγκρότημα Motorwolf!

Παράλληλα με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα MX διεξήχθη και ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα του οποίου μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω πίνακα.

Πηγή: motomag.gr

*Φωτογραφίες: Δήμος Καβάλας