Επέστρεψε στον ΑΟΚ ο Γιώργος Γερογιάννης

Μετά από μια χρονιά στην Αναγέννηση Λιμεναρίων ο 23χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα της Καβάλας

Με ακόμα ένα νεαρό ταλέντο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου ενισχύεται η ομάδα της Καβάλας. Ο Γιώργος Γερογιάννης από τη Θάσο θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος, αφού επιστρέφει στον ΑΟΚ, ύστερα από την περσινή επιτυχημένη παρουσία του στην Αναγέννηση Λιμεναρίων και την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Η ανακοίνωση για την επιστροφή του 23χρονου αμυντικού στην Καβάλα, αναφέρει:

«Ο ΑΟ Καβάλα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιώργου Γερογιάννη. Ο νεαρός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από μια σεζόν στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας με την φανέλα της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού της Θάσου και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στην ευρύτερη περιοχή.Γιώργο καλώς επέστρεψες στην Καβάλα και στην μεγάλη “γαλανόλευκη” οικογένεια του ΑΟΚ».

5 ευρώ το εισιτήριο για το φιλικό με το Παραλίμνιο

Εν τω μεταξύ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΟΚ, έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση τους θα γίνεται από το περίπτερο του ΕΟΤ από τις 12.00 έως τις 14.00 και την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 01/10) από τις 16:00 το απόγευμα, στην είσοδο του Ενωσιακού γηπέδου.

In this article