Δήμος Θάσου: Συνάντηση Κυριακίδη με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Ο Δήμαρχος Θάσου συναντήθηκε με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Διονύση Κλάδη και μέλη του κόμματος στο νησί και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τον Δήμο

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, με επικεφαλής το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Διονύση Κλάδη, είχε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης. Ο κ. Κλάδης συνοδευόταν από την Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου Χαρίκλεια Κυριατζίδου και τοπικά στελέχη του ΚΚΕ Θάσου, Αλέξανδρο Λοβουλούδη, Παναγιώτη Λοβουλούδη και Γιώργο Πυργελή.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την Θάσο και άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου Θάσου καθώς και τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Νησιωτικοί Δήμοι της Χώρας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε το ΚΚΕ και τον Διονύση Κλάδη για το ενδιαφέρον για τον τόπο μας, τη Θάσο. Η συνεργασία του Δήμου Θάσου με όλους τους πολιτικούς φορείς και κόμματα είναι δεδομένη και συνεχής με μοναδικό γνώμονα την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας προς όφελος των κατοίκων του».