Mέγας Αλέξανδρος Ορφανίου: Καλώς ήρθες, Μάκη Κατσαβάκη!

Ο πολύπειρος Σερραίος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία πριν από λίγες ώρες έλυσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Σίτσα

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της λύσης (κοινή συναινέσει) της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σίτσα, η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου έκανε γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του με μια ανακοίνωση μόλις 4 λέξεων! Η ανακοίνωση αναφέρει «καλώς ήρθες Μάκη Κατσαβάκη» και συνοδεύεται από μια παλαιότερη φωτογραφία όταν ο σύλλογος τον βράβευσε με τιμητική πλακέτα!

Το έργο του πολύπειρου προπονητή είναι πολύ δύσκολο στον «Μέγα» δεδομένου ότι η ομάδα, που κλήθηκε την τελευταία στιγμή να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα αφού σε 5 αγωνιστικές έχει μόνο ήττες.

Στην πολύχρονη καριέρα του έχει προπονήσει ομάδες όλων των Εθνικών κατηγοριών στην Ελλάδα και την Κύπρο (Ολυμπιακό, Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Πιερικό, Δόξα Δράμας, Εδεσσαϊκό, Βέροια, Νίκη Βόλου, Καλαμάτα, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, Πανηλειακό, Εθνικό Γαζώρου, Προοδευτική), ενώ πέρσι είχε βρεθεί στον πάγκο του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.