Ένα κερί με άρωμα αλληλεγγύης και προσφοράς: Αυτές τις Γιορτές η Selana ενισχύει έμπρακτα τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας

Για όλο τον Δεκέμβριο η εταιρία χειροποίητων φυτικών κεριών της Σοφίας Χαζαρίδου προσφέρει 1 ευρώ από κάθε κερί που θα πουληθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου!

Χρόνια τώρα, η Σοφία Χαζαρίδου στηρίζει κοινωνικές πρωτοβουλίες που βασίζονται στις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Ως επαγγελματίας για πάνω από 30 χρόνια στην πόλη της Καβάλας, μέσα από τα καταστήματα παιδικών υποδημάτων Crocodilino και Footsteps, συμμετέχει ενεργά –αλλά αθόρυβα– σε δράσεις φορέων και συλλόγων που προάγουν κοινωνικούς σκοπούς.

Φέτος τις Γιορτές όμως, αποφάσισε να «μπει μπροστά» η ίδια, ενορχηστρώνοντας μία προσπάθεια με πρόσημο ανθρώπινο και ουσιαστικό…

Το «όχημα» αυτής της προσπάθειας της Σοφίας δεν είναι άλλο από το αγαπημένο «παιδί» της, τη Selana, τη «σπιτική» επιχείρησή της η οποία, εδώ και λίγα χρόνια, παράγει φυτικά αρωματικά κεριά που ξεχωρίζουν για το άρωμα και την ποιότητά τους και διατίθενται σε όλο τον κόσμο μέσα από το e-shop selana-ways.com.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς από τη σοφίτα ενός σπιτιού στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα τα αρώματα της Selana «μπήκαν» στα σαλόνια της Ευρώπης, του Καναδά και της Αμερικής, πατώντας εδώ.

Φέτος τις Γιορτές λοιπόν, η Selana προσφέρει 1 ευρώ από κάθε κερί που θα πουληθεί μέσα από το κατάστημα της Σοφίας Χαζαρίδου στο κέντρο της Καβάλας [στον πεζόδρομο της Κωστή Παλαμά 3] για τις ανάγκες και τους σκοπούς του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου νομού Καβάλας.

Σοφία Χαζαρίδου: Οριζόντια προσφορά χωρίς… αστερίσκους!

Το KAVALA POST μίλησε με τη Σοφία για την απόφασή της να στηρίξει έμπρακτα τον Σύλλογο αυτές τις Γιορτές. «Ποια οικογένεια, ποιο σπίτι δεν έχει “παλέψει” με τον καρκίνο; Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους και κάθε προσπάθεια που μάχεται αυτή την ασθένεια, αξίζει τη στήριξή μας», μας λέει η κ. Χαζαρίδου, η οποία, δυστυχώς, έχει χάσει δικούς της ανθρώπους από την «επάρατη νόσο»…

«Θέλαμε να προσφέρουμε έμπρακτα, ουσιαστικά αλλά και με έναν τρόπο που να είναι απλός και άμεσος, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να προσφέρουμε 1 ευρώ από κάθε κερί που θα διαθέσουμε αυτές τις Γιορτές υπέρ του Συλλόγου», συμπληρώνει η Σοφία.

Να σημειωθεί, ότι το 1 ευρώ από το κάθε κερί θα «πηγαίνει» στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας, ανεξάρτητα από την τιμή του προϊόντος! Δηλαδή, ακόμα και ένα κερί των 3 ευρώ να αγοράσει κάποιος, το 1 ευρώ θα ενισχύει τον Σύλλογο!

Τα χειροποίητα αρωματικά κεριά της Selana, που όντως ξεκινούν από τα 3 ευρώ, αποτελούν μία ιδανική πρόταση δώρου για κάθε περίσταση –πόσο μάλλον τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς– διευκολύνοντας την ενίσχυση ενός Συλλόγου με αποδεδειγμένα σημαντικό έργο στην περιοχή μας.

Σταυρούλα Γκουλούση: Κινήσεις σαν κι αυτές μας δίνουν δύναμη και κουράγιο… Ευχαριστούμε!

Μιλώντας στο KAVALA POST η πρόεδρος των Εθελοντών κατά του Καρκίνου νομού Καβάλας, φανερά συγκινημένη από τη διάθεση προσφοράς της Σοφίας, υπογραμμίζει πόσο σημαντική είναι για τον Σύλλογο η στήριξη αυτή.

«Μόνον ευγνωμοσύνη μπορεί να αισθανόμαστε όταν το έργο μας βρίσκει υποστηρικτές και ερείσματα στην κοινωνία της Καβάλας. Είμαστε ένας μικρός Σύλλογος Εθελοντών και “μαχόμαστε” ενάντια σε κάτι πολύ μεγάλο! Όπως καταλαβαίνετε, μόνοι μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε και πολλά, χρειαζόμαστε στήριξη», σημειώνει η κ. Σταυρούλα Γκουλούση.

«Ευχαριστούμε θερμά τη Σοφία Χαζαρίδου και τη Selana για την πρωτοβουλία, την ιδέα και τη διάθεση να προσφέρει τόσο απλόχερα και ουσιαστικά τον Σύλλογό μας· μας δίνει δύναμη, πραγματικά», υπογραμμίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου νομού Καβάλας.

Τα κεριά της Selana: Χειροποίητα, οικολογικά και… «εθιστικά»!

Όλες οι δημιουργίες της Selana είναι φυτικά κεριά σόγιας, «φιλικά» προς το περιβάλλον, αφού προέρχονται από φυσικά ανανεώσιμη πηγή. Τα αρώματα που χρησιμοποιεί η Σοφία στα κεριά της είναι συνθετικά, ειδικά φτιαγμένα για καλλυντικά και για καύση κεριών, μη τοξικά και cruelty-free, ενώ το φιτίλι είναι 100% βαμβακερό!

Όπως κάθε χρόνο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς –«η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου», όπως τονίζει η Σοφία–, η Selana διαθέτει και ειδικές, συλλεκτικές συσκευασίες δώρου, βάζοντας τα αρωματικά της κεριά σε χειροποίητα κουτιά, αναλόγως στολισμένα για να εντυπωσιάσουν τους αποδέκτες τους.

Εάν, λοιπόν, θέλετε να χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή ακόμα και στον εαυτό σας μια αρωματική εμπειρία Selana με τη ζεστασιά της φλόγας που σιγοκαίει αλλά και της προσφοράς στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το σημείο πώλησης των φυτικών κεριών της Σοφίας Χαζαρίδου στο κέντρο της Καβάλας [κατάστημα Footsteps στον πεζόδρομο της Κωστή Παλαμά 3].

Τηλ. για πληροφορίες και παραγγελίες: 2510838025 και 6986567725

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για τα αρωματικά κεριά της Σοφίας, ακολουθείστε τη Selana στο Instagram και στο Facebook

Η δημιουργική ομάδα πίσω από τα χειροποίητα φυτικά κεριά της Selana [από αριστερά]: Ευθυμία Αποκατανίδου, Σοφία Χαζαρίδου, Αλεξάνδρα Χαδόλια