ΝΔ Καβάλας: Στη σκιά της απώλειας του Μανώλη Φραντζεσκάκη η κοπή της βασιλόπιτας [φωτογραφίες]

Κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε ένα κλίμα που «μύριζε» εκλογές σε βουλευτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο-Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Στη σκιά της απώλειας του μέχρι πρόσφατα ενεργού μέλους της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Φραντζεσκάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου LUCY, με τους παρευρισκόμενους να τηρούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέχρι σήμερα Κυβερνητικό έργο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η ενίσχυση της άμυνας της χώρας με τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale έγινε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ όχι μόνον για τα ελληνικά χρονικά, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες και οι πολίτες να επιλέξουν τη σταθερότητα επιλέγοντας την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. «Μας πολεμάνε από έξω, δε γίνεται να μας πολεμάνε και από μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές με τη ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Γάκης, ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, ο Δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Παγγαίου, Αντιδήμαρχος, Χρήστος Πριονίδης, η τέως Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, αλλά και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης, Αναστασία Ιωσηφίδου και Χαράλαμπος Χρυσανίδης, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Γιώργος Καλαντζής, πολιτευτές και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση