Καβάλα BC-Αγρίνιο: «Έσπασε» η μπασκέτα, διακόπηκε ο αγώνας…

Το «κάρφωμα» παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, δημιούργησε ανεπανόρθωτη ζημιά στη μπασκέτα που οδήγησε στην διακοπή της αναμέτρησης - Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας

Πρωτόγνωρες καταστάσεις όλοι όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καβάλας. Η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής (πρώτης του 2ου γύρου) ανάμεσα στην Καβάλα BC και το Αγρίνιο διακόπηκε στο ημίχρονο (κι ενώ το σκορ ήταν 34-37), λόγω βλάβης της μπασκέτας (από την ανατολική πλευρά) η οποία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπευθύνων του γηπέδου αλλά και του Δήμου Καβάλας δεν μπορούσε να αποκατασταθεί άμεσα!

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των ομάδων εν όψει της έναρξης του 2ου μέρους του αγώνα, παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας «κάρφωσε» στο καλάθι με αποτέλεσμα να σπάσει στη βάση του ο βραχίονας της μπασκέτας!

Απ’ εκείνο το σημείο και μετά, ξεκίνησε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου τόσο από τους υπευθύνους της Ένωσης, όσο και του Δήμου Καβάλας προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να ξεκινήσει ο αγώνας. Όπως διαπιστώθηκε όμως, το πρόβλημα ήταν μεγάλο και δεν μπορούσε λυθεί άμεσα μιας και απαιτούνταν υλικά που δεν μπορούσαν να βρεθούν εκείνη τη στιγμή, ενώ παράλληλα έπρεπε να γίνουν χρονοβόρες προετοιμασίες για να γίνει η συγκόλληση. Συνεπώς ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και θα συνεχιστεί σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί από την ΕΟΚ από το σημείο που σταμάτησε.

Καβάλα BC: Η ζημιά ήταν μεγάλη και η αποκατάσταση απαιτούσε υλικά και προετοιμασία συγκόλλησης

Η διοίκηση της Ένωσης σε ανακοίνωση της ευχαρίστησε όλους όσους προσπάθησαν αποκαταστήσουν το πρόβλημα αλλά και την ομάδα του Αγρινίου για την κατανόηση του. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, διαπιστώθηκε ότι το υποστήριγμα (βραχίονας) της ανατολικής μπασκέτας έσπασε από την βάση του. Αναζητήθηκε λύση αποκατάστασης τόσο από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας όσο και από την ομάδα. Η ζημιά ήταν μεγάλη και η αποκατάσταση απαιτούσε υλικά και προετοιμασία συγκόλλησης. Ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατή η αποκατάσταση της ζημιάς και η συνέχιση του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους  Θ. Παπαδόπουλο και Κ. Βακιρτζή τις άμεσες ενέργειές τους!! Ευχαριστούμε την ομάδα του Αγρινίου για την κατανόηση τους. Ο αγώνας Kavala BC – ΑΟ Αγρινίου θα συνεχισθεί από το σημείο που διακόπηκε σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΟΚ. Διευκρινίζουμε αφού Ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας ότι η συνέχιση θα γίνει με ελεύθερη είσοδο».

(Φωτό Λάσκαρης Τούτσας)