Δήμος Θάσου: Συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

«Ας συνδράμουμε όλοι μας προσφέροντας ουσιαστική και άμεση βοήθεια»: Σε ποια σημεία και ποιες μέρες θα συγκεντρώνεται στο νησί το ιατροφαρμακευτικό υλικό

Μια μαύρη μέρα ξημέρωσε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στην Τουρκία και στη Συρία που χτυπήθηκαν από δύο εξαιρετικά καταστροφικούς και φονικούς σεισμούς, 7,8 και 7,5 Ρίχτερ, μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Χιλιάδες οι νεκροί, με τον απολογισμό να αλλάζει συνεχώς, δεκάδες χιλιάδες οι τραυματίες και εκατομμύρια οι άστεγοι, άλλοι από τον φόβο να επιστρέψουν στα λαβωμένα από το σεισμό σπίτια τους και άλλοι γιατί τα έχασαν και αυτά.

Ο Δήμος της Θάσου, συμμετέχοντας στην Εθνική προσπάθεια, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την ΚΕΔΕ, συγκεντρώνει ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί άμεσα στην ΠΕΔ ΑΜ-Θ, προκειμένου να προωθηθεί στις πληγείσες περιοχές.

Σημεία συγκέντρωσης: Τρίτη 7, Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, στο Δημαρχείο του Δήμου Θάσου και στο ΚΕΠ Λιμεναρίων τις εργάσιμες ώρες λειτουργίας τους.

«Ας συνδράμουμε όλοι μας προσφέροντας ουσιαστική και άμεση βοήθεια στους συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται», αναφέρει ο Δήμος Θάσου στο μήνυμά του.