ΑΟ Καβάλα: Εμφάνιση υπό του… μηδενός, ήττα 3-1 από τον Θερμαϊκό στη Θέρμη

Η χειρότερη και με διαφορά εμφάνιση της χρονιάς για την ομάδα έφερε την οδυνηρή ήττα – Δε δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία εκτός από το γκολ του Ρουμπιέ με το οποίο μείωσε προσωρινά το σκορ

Τη χειρότερη και με διαφορά εμφάνιση της χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 19/3 ο ΑΟΚ στο γήπεδο της Θέρμης και συνεπώς δεν μπόρεσε να αποφύγει την οδυνηρή ήττα από τον τοπικό Θερμαϊκό με 3-1. Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη δεν έδειξε απολύτως τίποτα σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και στην κυριολεξία δεν δικαιούταν τίποτα περισσότερο από την ήττα, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ήταν φανερό ότι δεν ήταν η… υπερομάδα, όμως τα έδωσε όλα και πήρε απολύτως δίκαια αλλά και άνετα το «τρίποντο».

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρο το 90λεπτο η Καβάλα δεν είχε ούτε μια άξια αναφοράς ευκαιρία απέναντι στην αντίπαλη εστία και η μόνη φορά που φάνηκε απειλητική ήταν όταν πέτυχε το γκολ με το οποίο μείωσε σε 2-1 με τον Ρουμπιέ! Απ’ εκεί και πέρα όλα στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο κινήθηκαν στο μηδέν ή υπό του μηδενός… Από το «ναυάγιο» του ΑΟΚ δεν σώθηκε κανένας, μιας και όλων η απόδοση ήταν κάκιστη, γεγονός που απογοήτευσε και τους λίγους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν μέχρι τη Θέρμη για να τους υποστηρίξουν.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Καμπανιακός πήρε το ντέρμπι με τη Μηχανιώνα και ξέφυγε στους 5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας…

Φάσεις και γκολ

– Στο 18ο λεπτό ο Κουρέλλας σέντραρε και ο αμαρκάριστος Τσιάτσιος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
– Στο 28’ ο Παπαδόπουλος  βρέθηκε μόνος του με τον Σταθάκη, επιχείρησε να τον «κρεμάσει» αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ μπλόκαρε εύκολα.
– Στο 58’ κεφαλιά του αφύλακτου Μπάρδα από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 64’ γίνεται το 2-0 με ένα εντυπωσιακό φάουλ του Κουρέλλα.
– Στο 75’ ο Δεινόπαπας εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα του ΑΟΚ βγήκε μόνος του με τον Σταθάκη αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει.
– Ο ΑΟΚ μειώνει με κεφαλιά του Ρουμπιέ στο 79ο λεπτό που μέσα από την περιοχή «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 2-1.
– Στο 84’ όμως οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Τσιούχας με κεφαλιά, ενώ στις καθυστερήσεις αποβάλλονται με 2 κίτρινη κάρτα Βαφειάδης και Μπατσαράς.

Οι Συνθέσεις

Θερμαϊκός: Σαββίδης, Σαλιάρης, Μπάρδας, Κουρέλλας, Παπαστεργιανός Τσιάτσιος, Δεινόπαππας, Αναστασιάδης (66’ Αθανασιάδης), Τσιούχας Παπαδόπουλος (37’ Αθανασίου, 82’ Μουντζούρης), Στοϊνοβιτς.
Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης (13’λ.τ. Κατσέτης), Μπατσαράς, Κατσαμάγκας, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (46’ Δημητρακούδης), Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας.