Κύπελλο ΕΠΣΚ Βύρων-ΑΟ Καβάλα: Την Πέμπτη στο Βερούλειο το ντέρμπι των προημιτελικών

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει στις 13.00 – Διαβάστε τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση

Μπορεί η ΕΠΣ Καβάλας να ανάβαλε τους αγώνες κυπέλλου της προημιτελικής φάσης που ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 22/3, λόγω του πένθος για τον αδόκητο θάνατο του ταμία της Δημήτρη Ρουμελιώτη, ωστόσο ένας απ’ αυτούς θα πρέπει να γίνει πριν την επόμενη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα γίνει…

Πρόκειται για το ντέρμπι της Καβάλας ανάμεσα στον Βύρωνα και τον ΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/3 στο Βερούλειο στάδιο! Ο λόγος της «υποχρέωσης» για τη διεξαγωγή του έχει να κάνει με το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες θέλουν σ’ αυτό να εκτίσουν ποινές αποκλεισμού τιμωρημένοι (με κάρτες) ποδοσφαιριστές τους, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στα κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσουν το Σάββατο 25 Μαρτίου. Ο ΑΟΚ κόντρα στον πρωτοπόρο Καμπανιακό και ο Βύρωνας στην Ξάνθη με τον Ορφέα. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα επιδίωξαν να πάρουν 2η κίτρινη και να αποβληθούν στο τέλος του αγώνα με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη οι Βαφειάδης και Μπατσαράς.

Αποφασίστηκε λοιπόν το παιχνίδι να διεξαχθεί την Πέμπτη και μάλιστα σε μια ασυνήθιστη ώρα έναρξης, μιας και η σέντρα θα δοθεί στις 13.00! Ο λόγος αυτής της απόφασης προφανώς έχει να κάνει με τον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος και το ελάχιστο χρονικό περιθώριο που θα πρέπει να τηρείται από την μια επίσημη αναμέτρηση με την άλλη. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε και το ντέρμπι του ΑΟΚ με τον Καμπανιακό δε θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/3 στις 15.00 αλλά μια ώρα αργότερα δηλαδή στις 16.00.

Με παιδιά της Κ14 και Κ16 ο ΑΟΚ

Όπως έγινε γνωστό ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ένα άκρως νεανικό σχήμα που θα απαρτίζεται από παιδιά της Κ-14 και Κ-16. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της τα ευχαρίστησε γι’ αυτή τη στήριξη. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ακαδημία ποδοσφαίρου μας και ιδιαίτερα στα τμήματα Κ14 & Κ16 που όλη την χρονιά όποτε τους χρειάστηκε η ανδρική ομάδα μας ήταν πάντα εκεί, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα τους (πρωτάθλημα, μεικτή ΕΠΣ, σχολικά μαθήματα). Για άλλη μια φορά θα φανούν αντάξιοι της βαριάς φανέλας που φορούν και θα αγωνιστούν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Βύρωνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας. Στηρίξτε την ομάδα μας στον αγώνα κυπέλλου καθώς και στο δύσκολο αγώνα του Σαββάτου»!

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Από τη μεριά του ο Βύρωνας με δική του ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 5 ευρώ και ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας μεταξύ Βύρωνα Καβάλας και Kavala FC για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Καβάλας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/3. Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Δε θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».