Καβάλα: Στρατός, μαθητές, μαθήτριες και Σύλλογοι τίμησαν με την καθιερωμένη παρέλαση τους Ήρωες του 1821 [φωτογραφίες]

Με την καθιερωμένη παρέλαση στην ηλιόλουστη και κατάμεστη από κόσμο παραλιακή λεωφόρο της πόλης ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και με κατάμεστη από κόσμο την παραλιακή λεωφόρο της πόλης πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα η παρέλαση με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Προηγήθηκε η επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και η επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και τους μικρούς… τσολιάδες της «Μέριμνας για το Παιδί» που παρήλασαν υπό τους ήχους των εμβατηρίων τα οποία παιάνιζε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας.

Το θερμότερο χειροκρότημα ως είθισται απέσπασαν τα τμήματα του Στρατού, με τα οποία ολοκληρώθηκε η παρέλαση για την τιμή της μνήμης των Ηρώων που έπεσαν για την Ελευθερία.

Δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση