Τέλος στα σενάρια που «ήθελαν» τον Βασίλη Καρρά υποψήφιο Δήμαρχο Παγγαίου

Ο Καβαλιώτης τραγουδιστής με καταγωγή από το Παγγαίο θα διεκδικήσει το «τιμόνι» του Δήμου Θερμαϊκού

Την πρώτη προεκλογική «βόμβα» στο αυτοδιοικητικό τοπίο έριξε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής που ετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου τον Δημαρχιακό θώκο.

Ο αυτοδιοικητικός άρχοντας ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες σε ουζερί της Περαίας μαζί με τον Καβαλιώτη τραγουδιστή με καταγωγή από το Παγγαίο, Βασίλη Καρρά, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του στον Δήμο Θερμαϊκού, βάζοντας, παράλληλα, τέλος στα σενάρια που «ήθελαν» τον καλλιτέχνη υποψήφιο Δήμαρχο Παγγαίου.

Παρών στη συμφωνία ήταν και ένα ακόμα τραγουδιστής, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, που χαριτολογώντας ο κ. Τσαμασλής τον χαρακτήρισε «ενορχηστρωτή» της υποψηφιότητας Καρρά.

«Στη σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας. Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», ανέφερε με ανάρτησή του ο κ. Τσαμασλής.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Βασίλη Καρρά και αναμένεται να έχουμε και άλλες εκπλήξεις στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου μας», είπε στη Voria.gr ο κ. Τσαμασλής.

*Πηγή: voria.gr