Εμπορικός Σύλλογος προς επιχειρηματίες: Αν σκοπεύετε να διοργανώσετε κάποιο event στη «Λευκή Νύχτα» παρακαλώ δηλώστε το…

Ανακοίνωση-κάλεσμα σε συνεργασία προς τα καταστήματα εστίασης και καφέ για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό των δράσεων κατά τη διάρκεια της βραδιάς

Τη συνεργασία των εμπόρων αλλά και των ιδιοκτητών των καταστημάτων εστίασης και καφετεριών ζητάει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Καβάλας, εν όψει του προγραμματισμού των δράσεων που θα γίνουν στη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» την Παρασκευή 5 Μαΐου.

Εκτός από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το οποίο είναι υπεύθυνος ο Εμπορικός Σύλλογος, την συγκεκριμένη βραδιά υπάρχουν και πολλά άλλα event που διοργανώνουν οι επιχειρηματίες και προσθέτουν ακόμα περισσότερο στη ζωντάνια και τη λάμψη της διοργάνωσης. Προκειμένου όμως να υπάρχει ένας καλύτερος συντονισμός αλλά και να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα, η διοίκηση του συλλόγου τους καλεί να δηλώσουν τις προθέσεις τους.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρει:

«Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι προγραμματίζουν κάποια εκδήλωση στα πλαίσια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για τη «Λευκή Νύχτα» που θα γίνει την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, όπως και οι συνάδελφοι από το χώρο των καφέ και της εστίασης, να το δηλώσουν έγκαιρα έως την Πέμπτη 20 Απριλίου, ώστε να κινηθούν αναλόγως και οι υπεύθυνοι σχεδιασμού και υλοποίησης των δράσεων που θα πλαισιώσουν εκείνη τη βραδιά.

Οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικά στη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ. 2510223747 είτε μέσω e-mail: [email protected]»