Η Καβάλα τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά [φωτογραφίες]

Συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο και κατάθεση στεφάνων-Η δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων, εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων, εργαζόμενοι και φοιτητές, πήραν μέρος στη συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος Καβάλας της ΑΔΕΔΥ, Τάσου Ιωαννίδη και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των εργατικών σωματείων της πόλης.

Στην επετειακή εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας για την Εργατική Πρωτομαγιά παρέστη και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνο Πεφάνη και τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη», Ανέστη Δημητριάδη, καταθέτοντας λουλούδια στη μνήμη των αγωνιστών του εργατικού κινήματος, στο μνημείο πεσόντων του Δημοτικού Κήπου.

Δήλωση Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

Σήμερα τιμάμε τους αγωνιστές της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Αυτούς που πάλεψαν για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την ουσιαστική βελτίωση των όρων απασχόλησης των υπαλλήλων του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα. Έχουμε την υποχρέωση, τώρα που οι κατακτήσεις των προηγούμενων ετών βρίσκονται σε αμφισβήτηση, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τις διατηρήσουμε. Καλή Πρωτομαγιά σε όλους.