Πάνθηρες Καβάλας: Αποκτήθηκε η Παπαδοπούλου, ανανέωσε η Τριανταφύλλου

Σημαντική προσθήκη και ανανέωση συνεργασίας για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ εν όψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας

Στο… φουλ δουλεύουν οι μηχανές στους Πάνθηρες Καβάλας σε ότι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας που θα συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, το οποίο μάλιστα θα είναι πολύ πιο αναβαθμισμένο και πολύ πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με το νέο προπονητή που θα είναι ο Αρίστιππος Χαντέλης από τα Γιάννινα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με την Αφροδίτη Τσάντα, ενώ τις τελευταίες ημέρες προχώρησε στην ανακοίνωση άλλων δύο σημαντικών κινήσεων.

Η κοινή επιθυμία για συνεργασία έγινε πράξη

Η πρώτη είχε να κάνει με την απόκτηση της Καβαλιώτισσας αθλήτριας Δέσποινας (Ντέπυς) Παπαδοπούλου, που αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες της Α2 και η οποία θα συνεχίσει πλέον στο κλειστό της Καλαμίτσας.
H ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά: «Η Δέσποινα Παπαδοπούλου ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την ομάδα μας και την επόμενη σεζόν θα ενισχύσει την προσπάθεια των Πανθήρων στην Α2! Η κοινή επιθυμία για συνεργασία γίνεται πράξη και έτσι η δυναμική Καβαλιώτισσα αθλήτρια που μπορεί να αγωνιστει με άνεση ως G και SF θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία μετά το πέρασμα της από την Ολύμπια Λάρισας και τη Νεάπολη. Ντέπυ καλωσόρισες»!

Συνεχίζει η πρώτη σκόρερ

Η επόμενη κίνηση ήταν η εξασφάλιση της συνέχισης της συνεργασίας με την πρώτη σκόρερ του συλλόγου την περασμένη χρονιάς, δηλαδή της Γεωργίας Τριανταφύλλου. Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως η Γεωργία Τριανταφύλλου θα συνεχίσει να σκοράρει και του χρόνου με τη φανέλα της ομάδας μας!
Πρώτη σκόρερ, πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ και δεύτερη στα συνολικά ριμπάουντ ήταν τα διαπιστευτήρια που κατέθεσε την πρώτη χρονιά της με τους Πάνθηρες. Η Γεωργία θα συνεχίσει έτσι την ήδη μεγάλη διαδρομή της στην Α2 Γυναικών καθώς έχει καταγράψει συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, τον Αθηναϊκό, την Ηλιούπολη και την Αγία Παρασκευή! Πάμε γερά Τζο»!