ΑΟ Καβάλα: Νέα ενίσχυση στην επίθεση με Βασίλη Αλτιντζή

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρσι στον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής ΠΑΟΚ και Άρη

Kαθημερινότητα αποτελούν πλέον οι ανακοινώσεις της ομάδας της Καβάλας για την ολοκλήρωση μεταγραφικών κινήσεων. Πότε με έμπειρους και γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο Κουτσιανικούλης και πότε με νεαρούς και εξελίξιμους όπως η τελευταία κίνηση της. Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό Βασίλη Αλτιντζή, που πέρσι αγωνίστηκε ως αντίπαλος του ΑΟΚ με τη φανέλα του Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας. Η περίπτωση του εξεταζόταν προσεκτικά τις τελευταίες ημέρες από τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και η ολοκλήρωση της μεταγραφής ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 25/7.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με την ομάδα μας ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός Βασίλης Αλτιντζής, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την φανέλα του Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε φέτος με τις εμφανίσεις του στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ (U17), Άρη (U19), καθώς και στις ομάδες της Νίκης Βόλου και της ΑΕΠ Κοζάνης».

Ποιος είναι ο νέος επιθετικός του ΑΟΚ

Ο Βασίλης Αλτιντζής είναι γεννημένος στις 25 Ιουλίου 2002 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Πολύ γρήγορα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον εντόπισαν και τον έντυσαν στα ασπρόμαυρα. Έχει αγωνιστεί επίσης στο ΑΟ Καρδίας, τον Αρη, την ΑΕΠ Κοζάνης και τη Νίκη Βόλου, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας. Αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, με ευχέρεια να αγωνιστεί εξίσου καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από την δύναμη, την ταχύτητα αλλά και την διεισδυτικότητά του.