Ο πρώτος κατάπλους του πλοίου «ΑΝΕΜΟΣ» στο λιμάνι της Καβάλας [φωτογραφία]

Δείτε τα δρομολόγια του πλοίου από και προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου τα οποία θα εκτελούνται το αργότερο μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2024

Ξεκίνησε η δρομολόγηση του πλοίου «ΑΝΕΜΟΣ» στη γραμμή Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα, με το πλοίο της Aegean Sea Lines να καταπλέει για πρώτη φορά στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2024.

Η δρομολόγηση του πλοίου όπως αναφέρεται στο seanews

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Aegean Sea Lines ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων της στη γραμμή Λαύριο-Άγιος Ευστράτιος-Λήμνος-Καβάλα με το πλοίο «ΑΝΕΜΟΣ».

Με αυτήν την κίνηση, η Aegean Sea Lines δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στους νησιώτες και στα νησιά της άγονης γραμμής του βόρειου Αιγαίου, που ξαφνικά έμειναν χωρίς καμία σύνδεση τους δύσκολους χειμερινούς μήνες.

Η ενέργεια της Aegean Sea Lines να αναλάβει προσωρινά μία ζημιογόνο γραμμή εκτός των κύριων δρομολογίων της στις Κυκλάδες είναι αποτέλεσμα της αξιοπιστίας της εταιρείας στις ανάγκες στήριξης της νησιωτικότητας και της σταθερής σύνδεσης των νησιών με την ηπειρωτική χώρα.

Η προσωρινή εκτέλεση του δρομολογίου θα πραγματοποιείται το αργότερο μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Τα δρομολόγια είναι διαθέσιμα στο σύστημα για κράτηση και έκδοση εισιτηρίων και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στους παρακάτω πίνακες:

Λεπτομέρειες για τα δρομολόγια μπορείτε να βρείτε είτε από το Λιμεναρχείο Καβάλας είτε από την ιστοσελίδα του Ναυτιλιακού Πρακτορείου Μηλιάδη εδώ.