Καβάλα: Ανοίγει τελικά το Πηλοθεραπευτήριο

Με «ειδικό καθεστώς» φέτος η λειτουργία του. Ποιες υπηρεσίες θα παρέχονται, ποιες «κόβονται»

Καλά τα νέα για τους λάτρεις του Πηλοθεραπευτηρίου των Κρηνίδων Καβάλας, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2024, το Πηλοθεραπευτήριο θα λειτουργήσει, αλλά με «ειδικό καθεστώς».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα λειτουργήσουν η πισίνα και τα αποδυτήρια και όχι το εστιατόριο και οι άλλες παροχές, ενώ το Πηλοθεραπευτήριο θα είναι ανοιχτό τον Ιούλιο και τον Αύγουστο καθημερινά πλην της Δευτέρας και της Τρίτης.

Όπως τόνισε ο κ. Μουριάδης, «έβαζε μέσα» τον Δήμο Καβάλας 40-50.000 ευρώ και συνεπώς, όπως άφησε να εννοηθεί, δεν μπορούσε να λειτουργεί χωρίς να έχει (και) ανταποδοτικό όφελος, όμως φέτος η Διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να ανοίξει, έστω και με αυτό το καθεστώς, προκειμένου να δουλέψουν και οι τοπικές επιχειρήσεις, όπως τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Όπως ανέφερε ο κ. Μουριάδης, τον επόμενο χρόνο θα γίνουν παρεμβάσεις σε διάφορα επίπεδα, προκειμένου να αναβαθμιστούν συνολικά οι εγκαταστάσεις του Πηλοθεραπευτηρίου, με πρώτη τη σύνδεση με τον βιολογικό.