Καβάλα: Τα μολύβια… ακονίζονται για τον 12ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2026 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Καβάλα υποδέχεται τον ετήσιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας 2026, ο οποίος διοργανώνεται για 12η φορά για τους μαθητές της πέμπτης (Ε’) και της έκτης (ΣΤ’) τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καβάλας και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2026, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Ο ημιτελικός γύρος θα ξεκινήσει στις 11:00 (είσοδος μόνο για τους διαγωνιζόμενους) και ο τελικός γύρος στις 18:00 (ελεύθερη είσοδος για το κοινό).

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται και φέτος από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Πληροφορίες: 6932 412039-Στέλλα Φουρναράκη, αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας.