Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Ιουλίου 2026 στην παλιά παραλιακή εθνική οδό του Δήμου Παγγαίου, λίγο μετά τους Αμμολόφους στο ύψος της παραλίας «Σαρακήνα», όταν επιβατικό αυτοκίνητο ανετράπη υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών στους επιβαίνοντες.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πέντε άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες που να κάνουν λόγο για σοβαρούς τραυματισμούς.
Το ατύχημα σημειώθηκε σε έναν από τους πιο επιβαρυμένους κυκλοφοριακά δρόμους της περιοχής κατά τους θερινούς μήνες. Ο παραλιακός άξονας συγκεντρώνει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, καθώς χιλιάδες λουόμενοι κατευθύνονται καθημερινά προς τις παραλίες του Δήμου Παγγαίου.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διεξήχθη προσωρινά με δυσκολία μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος.
Πληροφορίες-φωτογραφία: Center TV