Εκδήλωση αφιερωμένη στην τουριστική ανάδειξη της Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Fraport Greece τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, στο Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».
Σύμφωνα με την πρόσκληση που απηύθυνε η εταιρεία, η εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των δύο προορισμών και έχει ως στόχο την προβολή της μοναδικής τουριστικής τους ταυτότητας, σε μια περίοδο όπου η Ανατολική Μακεδονία συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στον ελληνικό και διεθνή τουριστικό χάρτη.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, στον ελεγχόμενο χώρο παραλαβής αποσκευών (Επίπεδο Αφίξεων) του Αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος».
Η πρωτοβουλία της Fraport Greece έρχεται σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την τουριστική κίνηση της περιοχής, καθώς τόσο η Καβάλα όσο και η Θάσος υποδέχονται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες μέσω του αεροδρομίου, το οποίο αποτελεί μία από τις βασικές πύλες εισόδου της Ανατολικής Μακεδονίας.