ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Περιοδεία στην Καβάλα με Χριστοδουλάκη και Κουκουδάκη

Σειρά επαφών του κλιμακίου με παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς της περιοχής, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών της

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Καβάλας, με επικεφαλής κλιμακίου τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και τη Μάρα Κουκουδάκη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και επισκέψεις με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, της αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

  • 10:30 – Επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας
  • 11:30 – Βόλτα στην αγορά και συζήτηση με τους καταστηματάρχες και τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής
  • 12:30– Συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή στο Δημαρχείο Καβάλας
  • 13:00 – Συνάντηση με τη Διοίκηση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ του Νομού Καβάλας

Η παρουσία του κλιμακίου στην Καβάλα εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, τους θεσμικούς φορείς και την τοπική κοινωνία, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών της περιοχής και την ανάδειξή τους στο δημόσιο διάλογο. Η Αλλαγή ξεκίνησε!