Δήμος Καβάλας: Εκτός δρόμου τέσσερα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο

Συνεχίζεται η επιχείρηση απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τη Δημοτική Αστυνομία με τη χρήση ειδικού γερανού που τα μετέφερε σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη Χρυσούπολη

Η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας, ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην απομάκρυνση τεσσάρων  εγκαταλελειμμένων οχημάτων και ενός δικύκλου από διάφορες περιοχές του Δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, το αρμόδιο συνεργείο της εν λόγω υπηρεσίας, με τη χρήση ειδικού γερανού, μετέφερε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα προς απόσυρση και καταστροφή, μετά την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών, στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής επιχείρησης ανακύκλωσης στη Χρυσούπολη.

Τα οχήματα και το δίκυκλο που απομακρύνθηκαν βρίσκονταν στο Παληό, στο Φάληρο και στις οδούς Αλκίνοου, Στρατήγη και Κρυστάλλη.